Yogarejse med Mette Kopp

YOGAREJSE TIL LA GOMERA 2018 (afholdt i uge 5)

Tenerife d. 28/1-4/2 2018

Afrejser fra København, Billund og Aalborg

– Selvkærlighed, nydelse og livsglæde
– Energiopbyggende yoga, meditation & afspænding.
– Dagstur med hiking og tapas-picnic.
– Smukke omgivelser, sol, strand og varme.
– Hyggeligt samvær eller alenetid, helt som du selv føler for.


LA GOMERA:
La Gomera er en eventyrligt smuk ø med høje bjerge, bratte kløfter, dybe skove, grønne dale og maleriske byer. Der er solbade-varmt i januar og februar, så du kan godt pakke bikinien.
Spies Rejser sørger for at vi kommer godt og sikkert frem og tilbage til denne solrige og naturskønne perle, og du kan rejse fra hele Danmark (Kastrup, Billund eller Aalborg).
Hotellet hedder Jardin Tecina. Det er øens bedste hotel, beliggende i et skønt område med flot udsigt, tæt på stranden og med en indbydende spa-afdeling. Næsten alle værelser er nyrenoverede med wifi, aircon, m.m. Der er forskellige lækre spisemuligheder, samt en strandbar og poolbar. Hvis du vælger halvpension, er der mulighed for fællesmiddag hver aften kl. 19.30 i hotellets restaurant.


PROGRAM:

Der er morgen- og -eftermiddagsyoga hver dag med en enkelt fridag til udflugt.
Midt på ugen tager vi på en dejlig vandretur med lokalguide, hvor vi skal opleve øens fantastiske natur i nationalparken Garajonay: en af Europas sidste urskove.

Hotellet har endvidere et varieret motionsprogram med bl.a. pilates, vandgymnastik og aerobics, som er gratis at deltage i. Det er desuden muligt at tilkøbe flere udflugter både til fods og på cykel, hvis man skulle have lyst til at se mere af øen.

Er du mere til afslapning, kan vi anbefale et besøg i hotellets spaafdeling, som tilbyder en lang række dejlige behandlinger og wellnessmuligheder.

Kom som du er!
Der er tid til både samvær og refleksion, hygge og ro på turen, og du bestemmer helt selv, om du vil være social eller ej – og hvor meget eller hvor lidt. Der er plads til dig, lige som du har brug for at være. Essensen i rejsen er energiopbygning i krop, sind og sjæl – en vitaminindsprøjtning på alle niveauer. Det handler om rummelighed, selvkærlighed og nydelse.


Yoga & meditation:

Yogastilen er hatha flow-klasser inspireret af yin/yang yoga, dvs. med tid til både dynamisk yoga, fordybelse og bløde yinstræk. Hver klasse består af åndedrætsøvelser, yoga, afspænding og meditation. Alle meditationerne vil være guidede, og enten mindfulnessbaserede eller små oplevelsesrejser.

Forudsætninger: Ingen! Der vil være yoga, som passer til en bred vifte af niveauer.
Hvis du har skader eller begrænsninger, vil du stadig kunne være med, blot med lidt pauser, modifikationer og nogle ting, du springer over. Hvis du er decideret yoga-ninja kan du også være med og få udfordringer, bare du ikke forventer komplet poweryoga.
Der bliver rig mulighed for at få personlig opmærksomhed og fordybelse i yogaen, uanset niveau.

 

Pris fra 7.749,- pr. person

Se priser her

Medbring:
Yogamåtte
Gerne et yogabælte
Et sjal eller fleecetæppe til afspænding efter yogaen

(Rejsen bookes direkte hos SPIES REJSER – der vælger du også værelse, afrejselufthavn, halv/kvartpension, m.m.

OBS! REJSEN ER UDSOLGT.
Vil du med til Tenerife i april i stedet, så tjek dette vidunderlige retreat til en solbeskinnet yoga-oase i bjergene, omgivet af natur og idyl. 


Spørgsmål?

Har du spørgsmål vedrørende undervisningen/yogaen, så skriv til mig på mkc@pusterum.dk.
Har du spørgsmål til selve rejsen eller opholdet, så kontakt:

Ulla Jørgensen, Spies
Tlf.: 7070 1051
grupper@spies.dk