Hjerteåbnende yoga og cacaoceremoni mette kopp

ÅBN HJERTET ♡ NYDELSESEVENT

Hjerteåbnende yoga & Cacao ceremoni

Fredag d. 4. maj kl. 16.30-19.30

Tre timers nydelse, bevægelse, nærvær, stilhed og indsigt, med inspiration og redskaber til at åbne hjertet for mere kærlighed og livfuldhed, slippe gamle begrænsinger og leve frit og glædesfuldt fra hjertet.

Hjerteåbnende yoga:

Vi starter med åndedrætsøvelser og nærvær, og laver derefter både blidt vinyasa flow, yogafordybelse i hjerteåbnende stillinger, et par partnerøvelser og afslutter med yin yoga, fodnus og en lang afspænding. Fokus er på hjerte-, skulder- og bryståbninger i en velafbalanceret yoga, der båder styrker, strækker og bruger kroppen, og samtidig er åbner dig for blidhed, velvære og nydelse.

Yogaen kræver ingen forudsætninger.

Cacao ceremoni:

Kakao er en ældgammel plantemedicin som har været brugt i årtusinder af indianerne i Amazonas’ jungle under kælenavnet hjerteblod. Den har en blid, kærlig og samtidig kraftfuld virkning, der hjælper dig komme i kontakt med hjertets visdom.

“Ceremoni”  betyder i dette tilfælde ikke noget med religion og ritualer. Det er blot betegnelsen for det, at vi er mødt op med os selv og hinanden til nærvær, nydelse, indsigt og meditation, mens vi indtager den hjerteåbnende kakao. Ceremonien består i at drikke den varme kakao og lytte til musik, efterfulgt af en guidet meditation, hvorefter du har tid til bare at nyde og være. Du kan ligge på puder med tæpper, eller sidde, som du har lyst. Efter en god tid med dyb afslapning, nydelse og/eller refleksion i kakaoens magiske univers kommer vi blidt tilbage til overfladen igen med mulighed for at dele vores oplevelser med hinanden.

Det kræver ingen forudsætninger; du vil blive guidet og støttet hele vejen, og der er to nærværende og kompetente guider i rummet til enhver tid. Tager du antidepressiv medicin, har du hjerteproblemer eller er du gravid, så giv besked, når du tilmelder dig så finder vi frem til en passende dosis og forholdsregler.

Undervisere:

Mette Kopp & Brynja Gudmundsdottir

Mette er mangeårig alternativ behandler, underviser, yoga- og meditationslærer, shamanistisk healer og vejleder.
Brynja er erfaren shiatsu-massør, psykoterapeutstuderende, reiki healer og kapacitet indenfor transformativ naturlig medicin.

Praktiske oplysninger:

Pris: Kr. 350,-

Prisen inkluderer 3 timers undervisning, guidning, inspiration og redskaber; Ceremonial kakao af højeste kvalitet, samt lidt dejlige snacks.


Sted:
Kbh/Frb

Dato & tid:
Fredag d. 4. maj kl. 16.30-19.30


Medbring:

Blødt, elastisk tøj, som du har det godt i og kan bevæge dig i.
Vandflaske.
Evt også:
Tykke sokker
Pen og notesbog, hvis du er sådan én, der kan lide at skrive, når du får indsigter og er i stilhed.
Din egen yogamåtte, hvis du foretrækker det (ellers er der måtter og tæpper på stedet)


Andet praktisk:

Kakao og yoga virker bedst, når maven ikke er fuld så undgå gerne store eller tunge måltider inden ceremonien samt mælkeprodukter og koffein.
Både yogaen og kakaoens kærlige, åbnende og helbredende energier vil arbejde videre i dig bagefter, så det kan anbefales at undgå hektiske aktiviteter resten af dagen, og blot gøre det til at afslappelses- og nydelses-søndag.


Tilmelding:

Skriv til mette@pusterum.dk