mette kopp yogarejse

YOGARETREAT PÅ MALLORCA

– Selvkærlighed, nydelse og livsglæde.
– Energiopbyggende yoga, meditation & afspænding.
– Smukke omgivelser, sol og varme.
– Toplækker frisk, økologisk, vegetarisk mad.
– Hyggeligt samvær eller alenetid, helt som du selv føler for.
– Tid til at genoplade, sanse og nyde.

 

Dejlige boforhold og omgivelser

Vi bor på det smukke yogaretreat Breathspiration, der er en charmerende, rustik, rolig yoga-finca. Retreatet er omgivet af frodig natur og bjerge, med enormt hyggelige værelser, adskillige terrasser og lækker pool.

Værelserne er simple og hyggelige, og deles to og to. Der er ingen social tvang, og du kan være dig selv. Du bestemmer helt selv, om du har brug for tid til ro og refleksion, eller gerne vil være social – der er plads til det hele.

Mallorca er en eventyrligt smuk ø med bjerge, milevis af smukke strande, frodige dale og maleriske byer. Den skønne natur, gode mad og venlige mennesker, giver os de perfekte rammer for at have en vidunderlig og uforglemmelig uge.

Palma ligger 20 minutters kørsel derfra, og er en fantastisk by.

Faciliteterne på fincaen inkluderer pool, yogaterrasse, indendørs yogashala, indendørs/udendørs spise-stuer. Wifi. Og mulighed for at få massage af den dygtige massageterapeut på stedet.

 

Yoga og meditation

Der er yoga morgen og eftermiddag alle dage, med enkelt frieftermiddag. Yogastilen er hatha flow, inspireret af yang-yin-yoga, dvs. en blanding af dynamiske flows, der giver aktiv udfordring, og dybe, lnage yin-stræk, der giver passiv udfordring og skabe dyb healing, ro og rummelighed.
I yogaen er der fokus på nærvær, forbundethed, styrke, smidighed og balance.

Meditationerne vil være en sansebaserede mindfulnessmeditationer til morgenyogaen og guidede oplevelsesrejser om eftermiddagen. Begge disse meditationsformer er nemme at gå til, virkningsfulde og giver store oplevelser til både øvede meditationsudøvere og nybegyndere.

 

 

Lækker forplejning

Der følger halvpension med i prisen. Maden er hjemmelavet, økologisk, vegetarisk forplejning med mad af friske økologiske råvarer. Om morgenen er der lækker morgenbuffet og om aftenen en smagfuld middag. Frokost kan enten også bestilles på forhånd, hvis du ønsker helpension, ellers er der forskellige indkøbsmuligheder og cafeer i nærheden.

Der er både en hyggelig indendørs spisestue og en overdækket terrasse med vidunderlig udsigt, hvor vi kan hygge os ved måltiderne, men mad og evt. et glas vin.

 

Dato: 10.-17. juni 2018

Nærmeste lufthavn: Palma di Mallorca

PRIS: Kr. 7.567,-

Dette inkluderer: En uges ophold i dobbeltværelse, lækker halvpension, samt al undervisning.*

Påregn derudover flyrejse og transfer.


Fly & Transfer:

Vi vil forsøge at koordinere transfer efter behov, således at flere deltagere kan dele taxa fra lufthavnen. En anden mulighed er at leje en bil, fx. hvis man slår sig sammen nogle stykker, og så have den hele ugen.

Lige nu koster fly t/r til Palma lige omkring 800 kr.

Palma er i øvrigt en fantastisk by – smuk, lækker sydlandsk, med charme, lækre butikker og milevis af strande, så jeg vil anbefale at man tager afsted en dag eller to før og nyder Palma også.

*(I henhold til loven om pakkerejser og Rejsegarantifondens regler, består dette ophold af to produkter fra to forskellige udbydere.)

Antal deltagere:
Max 14

Forudsætninger:
Ingen. Der vil være yoga for alle niveauer. Meditationer vil være guidede og kræver ingen forudsætninger.

Medbring:
Yogamåtte, stort tørklæde eller yogatæppe og solcreme.

 

Tilmelding her

Der er et meget begrænset antal pladser, så vent ikke for længe med at beslutte dig, da turene bliver enormt hurtigt udsolgt.