Yoga og olivenhøst

YOGA- OG OLIVENHØST RETREAT

KALAMATA

Uge 48: D. 24. november-1.december 2018: Udsolgt!

Uge 49: D. 2.-8. december 2018: Stadig pladser tilbage

I slutningen af november/starten af december 2018 høster vi vores oliven, og du kan komme med ♡

Hvis du har lyst til at komme med ned til dejlig lunt vejr (ca. 15 grader, sidste år kunne man solbade i bikini ved den tid, hvis man sad i læ), smukke rolige omgivelser og verdens hyggeligste friluftsoplevelse i olivenlundene, så tag med på yoga- og olivenhøstretreat.


Program:

  • Ankomst lørdag og afgang lørdag.
  • Morgenyoga 7 dage, eftermiddagsyoga 5 dage (blid yinyoga på de dage, hvor vi har høstet).
  • 2 ture (3-4 timer) i olivenlunde inkl. picnic. Turene til olivenlundene er både natur-rekreation og kulturoplevelse, og du kan enten bare tage med og være der og se, hvordan det foregår, nyde naturen og slappe af, eller du kan tage fat og hjælpe til med høsten, også i dit eget tempo. Hvis man er vild med friluftsarbejde i naturen, er det noget af det mest fantastiske, hyggelige, meditative, energiopbyggende, man kan foretage sig.
  • Øvrige dage til at slappe af og hygge i huset, der er vidunderligt med stor pejsestue, terrasser og en trappe lige ned til vandet. Man gå på café, sightseeing og shoppe Kalamata, gå ture langs havet, få fantastiske og meget billige massager og wellnessbehandlinger og måske tage en dagstur til vandfaldene.
  • Halvpension tilberedt af lokal kok.
  • Hygge, afslapning, lækker mad og genopladning.
  • Tur til presseriet og se olien blive til.
  • To liter af den reneste, lækreste, sundeste og mest økologiske ekstra jomfru-olivenolie med hjem til hver deltager – olie, som du selv har høstet og set blive presset.

KOST OG LOGI:
Vi lejer et helt hus til retreatet. Huset ligger i Kalamata med udsigt over vandet foran og bjergene bagved. Der er en stor stue (hvor vi laver yoga), køkken, have, terrasser, lækre udendørs arealer og 4 soveværelser med 2 enkeltsenge i hver.
Halvpension er inkluderet. Vores lokale kok Georgios står for måltiderne. Der bliver morgenmad alle dage, frokost 3 dage og middag 4 aftener.

YOGA & MEDITATION:
Morgenyoga (dynamisk) og åndedrætsøvelser kl. 8-9 alle dage.
Eftermiddagsyoga kl. 17.30-19  (alle dage undt. 2) – dynamisk yang/yin yoga eller blid, blød ying yoga med meditation.
Meditationerne vil være guidede, sansemeditationer, mindfulness og oplevelsesrejser.


HVAD KAN MAN ELLERS LAVE:

Kalamata på det græske fastland er et naturskønt område og en hyggelig by med skønne cafeer, en gammel bydel og gode shoppemuligheder. Der er hav og strand, strandpromenade, bjerge, lokale restauranter og en laid back, venlig og enormt sød lokalbefolkning.
Olivenlundene (og Borat village) ligger ca. 15 km ind i landet. Der er vidunderligt smukt og energigivende.
Man kan tage på dagsture til de smukke og mangfoldige vandfald i Polymnio med god kravle/klatre/vandrerute langs, til den velholdte udgravning af Ancient Messini, flotte strande, og længere ind i landet til små lokale landsbyer.
I Kalamata kan man endvidere få virkelig gode og meget billige massager, manicurer og diverse wellnessbehandlinger.

 

Uge 48: D. 24. november-1.december 2018:
Udsolgt!

Uge 49: D. 2.-8. december 2018:
Få pladser tilbage


PRIS:
Kr. 5.900,-
Med ophold i delt dobbeltværelse, inkl. halvpension, naturoplevelser og al undervisning. 

 

Hertil kommer rejse- og transportudgifter, se nedenfor.

Antal deltagere: 5-8


HVORDAN KOMMER MAN DERTIL:

Der er en lufthavn i Kalamata, men den er lukket for det mest flytrafik om vinteren. Det nemmeste er derfor at flyve til Athen – der er direkte fly hver dag. Fly kan fås ned til omkring 1100,- t/r i november/december.
Fra Athen kan man tage en taxa til Kalamata (55 euro) eller leje en bil allerede der og køre selv – det sidste er helt klart billigst alt i alt. Køreturen er ca. 2-2 1/2 timer lang.
For at logistikken kan hænge sammen er det nødvendigt at deltagerne lejer bil. Med 8 deltagere er det nok med 2 biler, hvor fire personer deles om udgifterne på hver bil. Vi laver en facebookgruppe med deltagerne, og så kan i aftale indbyrdes.

Forventet rejseudgift pr. deltager:
Fly t/r: Ca. 1200,-
Transfer til og fra Athen: Kr. 820,-
Bil resten af ugen (inkl. billeje, forsikring, benzin, toldudgifter, så vidt vi nogenlunde kan regne os frem til): Omkring yderligere kr. 350,- pr. deltager, hvis i kører til og fra Athen med den.

MEDBRING:
Yogamåtte, tæppe og evt. bælte
Friluftstøj og -sko, som kan tåle at blive beskidt til olivenhøsten.
Plads i kufferten til to liter af den lækre, nypressede økologiske olie, som du får med hjem.


TILMELDING:

Sker ved at skrive til mkc@pusterum.dk samt overføre depositum på kr. 1500,- via bank eller mobile pay.
Restbetaling følger senere via to separate fakturaer fra to forskellige udbydere (kost/logi, og yoga/meditation) jf. rejsegarantifondens regler om pakkerejser og restriktioner hermed.


SPØRGSMÅL?

Skriv til mig på mkc@pusterum.dk