mette kopp

Kærlighedens mirakel

2016…farvel, og en million gange tak! ♡

Du var et raketskib af gennemgribende transformation, intense relationer, dyb indre refleksion, fester, rejser, spiritualitet, tudeture, kys, afskeder, mørke, lys, ekstase, sjæleforbindelser, healing, katharsis-oplevelser, smertefulde indsigter og gode øl. Jeg har haft det enormt sjovt, jeg har tudbrølet, jeg har følt, at jeg var på det mørkeste sted og at ingenting nogensinde ville blive godt igen, og jeg er endt med at være lykkeligere, end jeg nogensinde har været.
Du gav et par ordentlige afklapsninger, et sviende nederlag, og en enkelt måned, der stort set bare var tortur, og du tog så meget, som jeg troede var afgørende vigtigt, og som jeg ikke havde drømt om, at jeg nogensinde skulle give fra mig. Men jeg slap det som et stykke krøllet slikpapir, for i bytte gav du mig det vigtigste, det største og det mest svimlende, jeg nogensinde har bedt om, og det var og er så uendelig meget mere vildt og fantastisk, end jeg troede var muligt.
Fordi kærligheden slår alt. Alt. ALT. Og alt det, som jeg troede var så vigtigt, er komplet flintrende ligegyldigt sammenlignet med det ubeskrivelige mirakel, der er sket i mit hjerte.