boratliving

Familiebesøg i Grækenland

På en tur til Athen besøger vi svigerapparaturet. Vi spiser en moussaka om det fine bord i stuen i anledning af mit besøg, og efter maden bliver der fundet en kasse med familiebilleder frem, som vi fornøjer os med at kigge igennem.
Romeos mors hår er nu farvet rødt, men da hun var yngre, kan jeg se på billederne, var det naturligt mellemblond ligesom Romeos. Der dukker også et bryllupsbillede af hendes forældre op; de har begge kulsort hår og ser meget typisk græske ud. “But,”, spørger jeg forvirret og kigger over på hende, “How did you get the blond streak?”. Lille stilhed. Så læner Romeos bror sig frem og siger med et nik: “There were a lot of Germans in the village for a very long time.” og Romeos mor ser helt mærkelig ud i hovedet.

Hjemme i Borat village har drunk guy dage, hvor han er ekstra fuld. Én eftermiddag starter med, at han kører rundt i arealet på sin traktor, alt imens han vræler “Aaaauuuuww!!” cowboy style. Vi sidder på vores øvre terrasse, så vi har milevid udsigt, og vi kan høre ham tydeligt, men vi kan ikke se ham hele tiden for træerne. Pludselig ser vi en kæmpe søjle med røg gå op; han har tændt et bål imellem træerne, og det ser let ukontrollabelt ud.
Kort efter begynder han at råbe på tværs af husene til grandma Rrina, at han gerne vil invitere hende til middag. Hun råber tilbage 5 huse derfra “Jaja, den er god med dig”. Så begynder hans hunde at gå amok længere nede, alle fem hunde glammer med eet helt hysterisk i kor. “What happened?”, spørger jeg. Romeo kan se, at de har jaget en kat op i et træ og står nedenfor og gør som sindssyge. Ti minutter senere kommer drunk guy derover og begynder at råbe af hundene. “Is he telling them to quiet down?”. “No”, griner Romeo, “He´s egging them on and telling them to kill the cat”.
Kort derefter begynder han at gænne sine får sammen, mens han brøler for at få dem afsted i en fart. Romeo klukler, “He´s swearing at his sheep to get them to go faster, shouting: Move, prostitute, move!”. Så hører vi en dommerfløjte med fuld blæs på. Vi kigger på hinanden og sukker: “He found a wistle.”.
Og så sidder vi på terrassen i den lune forårsaften, mens solen går ned i lyserøde og orange toner, kigger over bjergene og olivenlundene, ser røgen stige op mellem træerne og lytter til aftenstilheden, og drunk guy´s fløjte.

Nogle dage senere på vej til vores gym i Kalamata møder vi en gut, som Romeo hilser på. “This guy is the electrician who did everything in the house. He owes me three plugs since 2011 and every time I call him, he says: `I’m coming on monday!´”, siger han og griner, og tilføjer så “But he’s my cousin or something.”.

 

P.S. Vil du følge mere med og se flere billeder, så følg mig på instagram!